Kuda ovog vikenda? – Dobrodošlica

Kuda ovog vikenda? – Dobrodošlica

           Dragi moji jahači apokalipse – dobrodošli na svečano otvaranje rubrike “Kuda ovog vikenda (i znak upitnika)”.

           Sa dolaskom zime u svima nama odjekuje to pitanje, jer kanda zašto se cimati po ovoj hladnoći ako dobar provod nije unapred zagarantovan. Zato smo mi tu iza ćoska da vas obavestimo da li vredi izaći iz džombastih nazuvica i komfornosti vašeg doma, a da vam iskreno kažem – ove zime vredi više nego ikad.

           Znaaaaam, sve znam – imate žal za open air-om, suncem, žurkama po divljim plažama, splavovima, vrelim peskom po tabanima… Ah, nista lepše od letnjeg partijanja.
           But, let’s give it a try.

           Ustani iz tog kreveta, prekini da budes lenčuga, složi to ćebe i sa njim ostavi tu blagu depresiju i osećaj nostalgije, pozovi svoje ljude i pravac u grad.
           Bindžovanju serija i zaboda u beskonačnost overthinkovanja uz Fervex i čaj od nane došao je kraj.
           Nemoj se više pitati da li tvoj život ima smisla.
           Da li uopšte bilo šta smisla.
           Ili za one još gore slučajeve – da li je porastao mali Đogani.
 
           U našim prestonicama možda ne gori sunce ali zato gore klubovi i ne planiraju da se ohlade. Zahvaljujući vrednim organizatorima, vaša nemirna malenkost ove zime može uživati u jednim od vodećih DJ imena današnjice. Za rejvere u penziji – možete se opustiti u najdražim kafićima sa vašim najmilijim uz čajeve aroma različitih egzotičnih voća i kviz gde, pored toga što razmenjujete opšte znanje, osvajate i kul nagrade. Po pabovima se gotovo uvek može naći neki domaći solo umetnik ili bend koji vas vraća u prošlost – kada ste bili rokeri/metalci i pili najjeftinije pivo iz limenke na nekom platou. Za one mirnijeg tipa – možete se kulturno uzdizati u muzejima, pozorištima ili možda otići i slatko se nasmejati uz neki stand-up.

           Nebitno da li ste hronično nenaspavana duša koja bi samo da luta po nekim rejvovima i svirkama, ili ste samo nemi posmatrač bluda i nemorala – za svakoga ima ponešto. 🙂
    

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *