Kuda ovog vikenda? – Novi Sad (29.11-1.12)

Kuda ovog vikenda? – Novi Sad (29.11-1.12)

            Pozdrav Novosađani moji, evo mene opet da vas teram da izađete iz vaših stanova i kuća, da se udaljite od užarenih pećki i magije centralnog grejanja.
            Znam da vas bockam, ali kad čujete šta se dešava po gradu ovih dana, poslušaćete me.
            Majke mi vam kažem.
            Šta se to kuva po lokalima ovog vikenda osim vina?
            SVAŠTA.

            Live nastupi

            Počećemo s onim što je bukvalno za koju šaku sati – Đorđe Miljenović aka Sky Wikler u Gerili u četvrtak, 29. novembra sa početkom u 22:30č. Svi znamo ovog čoveka hvala bogu, mikstura talenta i kreativizma sa daškom ludosti, a i čilijane. Ovaj reper i multi-instrumentalista je samo za vas pripremio hitove sa njegova dva solo albuma „Sam pao, sam se ubio“ i „Amovi“ a to nije sve – znate ko će mu se još pridružiti na stejdžu? Pazi sad: 

Lav Bratuša (Darkwood Dub)
Marko Milošević (MKDSL)
Milorad Matić (Sunshine)
Milan Mika Aćimović (Sopot)
Janko Mostarlić (Kanda, Kodža i Nebojša)

            Upad je 600 dinara, tako da skrpite tu siću ako želite odličnu zabavu i pravac sa društvom u Gerilu sutra (i vidimo se tamo).

Izvor: Facebook

            Za one koji gotive ovaj bar ali su sprečeni da dođu u četvrtak na ovaj spektakl, imate Guilty Pleasure žurku u petak u otprilike isto vreme.

            Nemojte žaliti ukoliko propustite Sky Wiklera iz vama određenih razloga jer u subotu na isto mesto dolazi i The Beat Fleet, Splitska hip-hop-reggea-experimental scena. Pfffff Gerila, bokte, šta nam radiš.

             DJ nastupi

            A sada pažnja za rejvere, moju nebiološku braću i sestre!

            Još jedno Green Love iskustvo je stiglo brzinom svetlosti, a vaša želja da skačete kao pomahnitali i da kroz dens izbacite stres će se ispuniti u petak, 30. novembra u Spens-u.

            Piše da počinje u 21č, ali nije kao da se na rejv ide tada – moj savet vam je da banete negde između ponoćke i dvojke. Ova ludost će trajati do šestice svakako, tako da imate sasvim dovoljno vremena da budete srećni, znojavi, skrnavi, izđuskani i sve ostalo što rejv donosi.

            Priča će da postane još bolja za sekund kada vam kažem ko dolazi – Reinier Zonneveld i jedan od mojih favorita, Jay Lumen. Alo ljuuuuudddiiiiiii!

            Već nas vidim kako se sudaramo u onoj gužvi uz staru dobru Lumenovu numeru „Afterhours“ negde oko wrapping up-a cele žurke. Ne znam za vas ali ja jedva čekam!

            Za vas koji ne biste da otpadate po rejvovima ali bi na neki house, imam i za vas rešenje.

            Discont u petak, 30. novembra oficijalno otvara zimsku sezonu a vama je pripremio srpskog roditelja deep house DJ-inga, nikog drugog nego Fakira. Svi ga znamo kao jednog od članova Wet Dreams, novosadskog house tria, koji već godinama pune kako domaće tako i strane klubove i tera nas da se njišemo uz melodičan house, a ako primeti da polako bivamo loko, odvrnu i techno.

            Ukoliko radite u subotu ujutru i zbog toga ste sprečeni da idete bilo gde u petak, Discont pravi zajebanciju i u subotu, 1. Decembra uz Wizarda iza miksete.
            Rezervišite vaše mesto na vreme pozivom na broj 0641121779 i uživajte u ovim domaćim talentima.
            Fakiru, pozdravljam te puno i ljubim te, svratim na pre-game pred Lumena!

            Za ljubitelje UKF-a (priznajte da ste čekali da objavim ovo) Drop Sensei, najveći distributer drum’n’bass žurki u regionu i šire, za vas donosi svoju čaroliju na prag SKCNS Fabrike, 1. decembra, sa početkom u 22č kao trećegodišnje izdanje Shuriken Winter-a, najvećeg D’N’B festivala u Srbiji. Ako si brz/a i voliš UK rave energiju, ovo je pravo mesto za tebe, jer će u subotu tvoji tabani da izgore zahvaljujući talentovanom Hedex-u, dvedesetjednogodišnjem DJ-u iz Kembridža. Ulaznice možete naći u Gigstix-u (bukvalno sve možete naći tamo, ne znam ni zašto pominjem).

Izvor: Facebook

            Ako se pitate šta ima u Tunelu, bogami ne znam šta bih vam rekla osim GORI, obrati pažnju:
– Petak, 30. novembar, 23č: Stevie Whisper & Laysie
– Subota, 1. decembar, 23č: CMOK & Silverlining

            Ajd’ se samo usudi da ne odeš negde ovaj vikend!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *